Godnatt ❤️

Disken fixad, tvätten är upphängd Fick inte plats med den ljusa tvätten så får fixa det i helgen ❤️ och hundarna har varit ute jag fick pizza hos parveen så slapp laga mat får fixa något lättare att äta till lunch i morgon bitti så att jag inte står utan mat ❤️ 

Trodde inte jag skulle orka med allt detta idag men det gjorde Jag och bestämde mig för att vara här i stugan i helgen så att jag dels får vila och bara ta det lugnt och får städat mm här vilket också behövs ❤️ ska ta och försöka baka lite här i morgon och på fredag inför dopet ❤️

Och försöka mig på att sy ihop dem små figurerna jag virkat ❤️ måste snart också släppa bomben för hur framtiden blir känns sjukt jobbigt :/ men det måste göras ❤️ 

Ne nu håller mina ögon på att klia sönder och jag somnar snart med telefonen i handen så det är dags att slänga sig i säng ❤️ i morgon är det mer provtagning och mer jobb som väntar underbart ❤️ hoppas ni får en skön sömn och att ni haft en bra dag 😘

Godnatt från mig och Alva och yra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s