Hemma!

Jag fick ett sms nu idag om att doppresenten till Loui kommit till Ica så innna jag åkte hem idag blev det ett Ica besök ❤️ där köpte jag också 20 pennor en pennvässare och 4 sudd är sjukt trött på att ingen har pennor med sig så i morgon på första lektionen slöjd så ska jag göra ett pennfack! Och jag fick strunta i mötet idag eftersom jag inte fått i mig någon som helst lunch och mådde ganska illa efter proverna som togs på vårdcentralen! Hoppas bara att dem hittar något nu! 

Med från Ica kom också en smärgåstårt bit för att jag skulle ha något gott och snabbt att äta 🙂 men nu ligger jag i sängen för att vila en sväng innan jag ska sätta fart med disk och tvätt ❤️ hoppas jag snart kommer på fötter igen men i morgon blir det ännu ett besök på vårdcentralen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s