På vårdcentralen 

Fick idag ett brev och läkarna sa att jag hade bra tester och att det inte visade på någon Sjögrens syndrom så fick ringa vårdcentralen för att försöka få lite svar… så måste ta nya prover och komma tillbaka vårdcentralen imorgon för läkarbesök för att kolla upp mina blåmärken… suck att det aldrig kan bli en diagnos. Men försökte vid 10 att gå till vårdcentralen men upptäckte att jag glömt min plånbok med legitimation och frikort och bankkort hemma så fick ta mig hem och hämta det och ta ut hundarna gång nummer 3 för dagen 🙂 fick slängt in en tvättmaskin med och packat iordning disken så jag kan diska den hemma hos hyresvärden i diskmaskinen sedan 🙂 så lite har jag ändå fått gjort men nu sitter jag och väntar här på vårdcentralen för att ta prover… hoppas dem skyndar sig lite för jag börjar snart min lektion. Men sen har jag en teknik lektion kvar och ska vara med på en so lektion så efter det kan jag åka hemmåt till stugan och fixa disk, tvätt lite jobb och sy ihop lite figurer ❤️ Ne ska väl slappa en stund tills dem ropar på mig 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s