Trötthet som aldrig tar slut…

Vaknar upp trött som om jag nästan inte sovit alls och måste nu upp för att duscha och börja göra saker men orkar inget! Ögonen rinner ocj kliar, halsen är helt sönder hostad och jag är torr i munnen och kan knappt andas för att jag är så täppt i näsan! Älskar förkylningar! Har ont vaknat så mycket i natt men känner mig inte ens lite piggare än när jag gick och lade mig … suck alltså! 
Men nu är det väl dags att börja dagen på riktigt även om jag var uppe en sabbis och tog ut hundar och gav dem mat ❤️ nu ska jag duscha och sedan ta ut hundarna innan jag ska till skolan för att jobba 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s