Trött och slö …

Jag försöker ta mig upp på morgonen har alla larm som vanligt men snoozar en timme ist jag kommer mig knte för att gå upp jag har ont i kroppen och känner mig febrig och hostar och är förkyld :/ inte super kul …

Och idag är det inte så speciellt bra med kroppen så ska sova en sväng till ❤️ 

Idag så är det inte så lång dag vilket är bra så då hinner jag fixa lite kakor hemma ikväll och förhoppningsvis fixa mina små virkade figurer 🙂 kommer bli så bra ❤️ men nu blir det lite sömn till så jag fixar allt som ska göras idag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s