Hemma :) 

Skoldagen har gått bra även om jag varit trött så har jag varit ganska taggad på att virka och att baka nu i Em 🙂 karamellfärgen är inhandlad och jag sitter nu i soffan med Alva och yra för att vänta på Samantha 🙂 eller ja ha en anledning till att chilla lite 🙂 tänkte att jag skulle försöka få ner den rena tvätten innan jag börjar baka idag så att jag kan tvätta alla vita saker i morgon och byta i sängen mm 🙂 

Så kvällens arbete är främst att baka men sedan kommer jag också försöka sy ihop mössor och alla små djur som jag har att färdigställa 🙂 så att jag kan börja på nya mössor i morgon och försöka mig på Megaman virkningen med 🙂 har ju laddat ner lite filmer på Netflix så kan ju se lite film nu fat jag inte har så bra täckning så det är skönt 🙂 känns riktigt gött att vara i stugan i helgen för att jag har så mycket för mig 🙂 super skönt 🙂 

Men nu får jag väl sätta igång med lite tvätt så det blir gjort för jag måste göra lite saker nu medans jag väntar på att smöret ska smälta 🙂 ska även få upp all disk som jag hämtade i morse ❤️ 

Tänker att jag lägger upp bilder på alla kakor sedan och kopierar in recepten när allt är klart 🙂  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s