Vilken dag :)

Har både fått allt bakat och diskat 🙂 får hämta det sista ur diskmaskinen imorgon bitti 🙂 har bara ett litet bakver kvar och det är att göra blå drömmar sedan ska vi göra pappa hyresvärd glad genom att göra matbröd ❤️ Hahaha han har pikat om det en hel vecka så nu blir det överraskning 🙂 men baket tog ca 2 timmar vi var sjukt effektiva och planerade väl hur allt skulle gå till 🙂 ska lägga ut alla recept här så snart jag kan 🙂  Men idag bakade vi bullar, vaniljsnurror, gjorde klart damsugarna och gjorde chokladbollar 🙂 super gott alltihopa 🙂 och medans bullarna svalnade så släppte vi ut hundarna 🙂 och gick sedan in för att bjuda på fika 🙂 där började vi att virka och Samantha fick ett mösskit av mig i grått 🙂 så nu har vi suttit tills ögonen gick i kors på oss och virkat 😂❤️ så super roligt men lite tröttsamt min kropp orkar verkligen inte med denna aktivitets nivån men det blir nog bättre snart alltså 🙂 hoppas jag kommer antagligen sova ganska mycket i morgon när det är lite lugnare ❤️ men det som är bra med detta är ändå att jag inte får panik i stugan av att vara själv 🙂 det är super bra 🙂 så sjukt Nice 🙂 hundarna är också trötta efter att ha lekt och tiggt en hel eftermiddag 🙂 Alva ligger här brevid och sträcker ut sig på mitt täcke och yra ligger nere i sin korg och snarkar hon ligger bara en sväng uppe i sängen varje dag ❤️ mina älskade hundar vad hade jag gjort utan er ❤️😀

Hoppas ni också haft en underbar fredag ❤️ imorgon blir det mer bak och förhoppningsvis får jag ihop lite virkprojekt i morgon ❤️ och frukosten blir med bästa Robin 😍❤️ det ska skvallras imorgon bitti om så mycket jag kan få ur gentlemannarobin 😂❤️ hoppas ni alla får en super natt men nu är det nog dags för mig att sova recepten får komma i morgon när jag lyckats organisera mina tankar lite mer ❤️ både kroppen och huvudet säger sov så det är nog bra att lyssna på dem ❤️😁✌️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s