Godkväll ❤️

Idag efter skogspromenaden låg jag och Alva i söngen och mös yra som är halt låg och vilade nedanför sängen ❤️ jag drog  upp rullgardinen idag i sovrummet vilket Alva tyckte var hysteriskt roligt ❤️😂 hon satt och spejjsde i typ en timme medans jag virkade klart en mössa 🙂 efter att jag virkat klart och pratat klart med älsklingen Så åkte jag till netto för att köpa lite mer pyssel 🙂 det blev även lite presenter till både Samantha, Loui, Olle och Novali ❤️ och på G hem från netto ringde Linda och vi åkte dit ❤️ Dem fick blås tuschpennor och novali fick en frostbok och Olle en ny nexo knight lego 🙂

Mys med novali ❤️ hon tröstade också yra som har ont i benet med en kram ❤️❤️❤️

Blev kvar hos Linda, Christer och barnen en stund på mat och fika ❤️ dem är så fantastiskt snälla ❤️ sen så tog jag med hundarna hem för att få bakande gjort men vi blev sittande med virkning och läxor denna kväll inne hos parveen och Samantha 🙂 och kvällen avslutades med ett glas vin och virkande 🙂

Men nu ligger jag och hundarna som precis varit ute och kissat i sängen och pratar med älsklingen och tycker det är ganska gött att det bara är lördag idag ❤️ i morgon bitti tidigt redan vid 07 typ blir det bak och sedan får jag nog smita till Trollhättan och hämta ut mina mediciner eller om jag gör det på måndag vi får se hur jag mår har glömt att ta lite mediciner idag så är lite stel och mår illa tyvärr :/ men det löser sig nog 🙂 på Em imorgon ska vi till västerlanda bygdegård och grilla och ha kul med alla västerlanda bor ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s