Godmorgon ❤️❤️

Jag och Robin pallade inte att vakna i tid idag 😂😂 älsklingen ringde och välte mig mitt i natten och efter det så kunde jag inte somna om jag var uppe och drack vatten och ja fick ingen bra position i sängen så kom inte till ro förrän runt 5 då älsklingen ringer igen och säge att han är hemma från krogen och jag väcks igen 😂❤️ älskar den mannen även om han sumpar min sömn ❤️❤️ så efter samtalet som mitt pucko somnade ifrån så tog jag upp hundarna och vi gick ut för att dem skulle få kissa och sedan fick dem frukost 🙂 där efter så fixade jag sängen så jag fick sova en sväng till ❤️ vaknade vid 9 och såg att Robin smsat att han också haft en jobbig natt så jag stannade kvar i sängen en stund och tog sedan ut hundarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s