Godmorgon :)

Skulle vart uppe för några trimmar sedan men kroppen ville inte idag! Men jag har iaf fått på mig kläder och jag har släppt ut hundarna 😉 så än är det lugnt 🙂 men snart så är det dags att baka 🙂 ska nog göra lite rabarberkräm till frukost för jag är väldigt hungrig och har lite rabarber kvar från i måndags ❤️ men får väl försöka ta mig upp här och börja med alla mina projekt för hundarna är nog också hungriga ❤️ 

Jag vill verkligen bara sova idag :/ suck alltså ärmar trött i kroppen hoppas det blir bättre under dagen ❤️ och har inte heller sovit så bra men hoppas på att det blir bättre tills imorgon då det än en gång är en jobb vecka 🙂 

Ska försöka sy ihop alla virkningar idag med 🙂 och få klart en vit och en svart mössa 🙂 den svarta är snart klar men den vita är inte påbörjad 🙂 

Nu kommer Alva och är hungrig här tror jag så Jag får nog faktiskt sätta fart med allt jag ska göra måste försöka tvätta all vit tvätt idag med 🙂 och byta lakan i sängen då Alva smutsar ner dem ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s