Powerbreak från allt arbete ❤️

Jag har idag fått hjälp av Samantha att fixa drömmar och vi bakade bröd för att överraska hennes pappa som tjatat om matbröd i ett år 🙂 och jag gjorde lite rabarberkräm till frukost åt oss 🙂 hela arbetet övervakades av Alva 🙂 jag har virkat klart mössan som är till Håkan samathas pappa 🙂 och har börjat på den sista mössan för idag men ligger nu halft utslagen i sängen och orkar inte så mycket mer just nu 🙂 Alva spejar ut genom fönstret ❤️

Mys i sängen ❤️​

​​

​ 

Alva är helt såld på fönstret hon kan inte slappna av när rullgardinen är uppe. Vet inte om jag ska göra det enkla och dra ner den eller om hon ska få vänja sig vid den och försöka få henne att slappna av 🙂 hahaha jag vet inte vad som är bäst men tror den får vara öppen idag så jag får lite ljus in här i min murriga lilla stuga ❤️ 
Hoppas ni kommer ha en bra dag nu ska jag vila en stund innan jag tar tag i allt annat som ska göras och går in och hämtar tvätt och disk hos hyresvärden ❤️ men nu ska min trötta kropp gå vila en stund ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s