Work work work ❤️❤️

Fick klart min sista mössa nu för idag 🙂 nu måste jag få ihop lite projekt och inte bara sätta igång nya! Men först blev det grillning på byggdegården ❤️ så mysigt med Samantha och Parveen 🙂  

Samantha fick gå tipspromenad och tälja sig en vandringsstav 🙂 

Kyckling med indisk marinad 🙂 med pasta sallad 🙂 

Samantha ska göra sig en rosa kanin så hon lånade min bok ocj jag hjälpte henne att sätta igång 🙂 

Fick en pysslas blomma från Samantha 🙂 

Fick lite hjälp här ikväll med att hämta vatten och ved 🙂 och sällskap meddans jag sydde ihop mina små figurer ) super nöjd 🙂 

Nu sitter jag i sängen och pratat med älsklingen och syr klart mina mössor ❤️ Alva ligger i sängen här brevid mig och yra snarkar på golvet ❤️

Hoppas ni får en bra kväll och natt så ska jag fortsätta här med mina mössor 1 av 6 avklarad nu ❤️ man mår ganska bra av att få saker klart och även om jag fått kämpa idag med att hålla kroppen igång utan att bli trött och försöka att ta mig an allat jag skulle göra och har lyckats över förväntan men kroppen är trött och jag orkar inte med allt jag borde dvs som att sätta nya lakan i sängen 🙂 Hahaha ska sova med kläder och på filt och under en filt för att sätta på lakan är sjukt jobbigt :/ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s