Godmorgon❤️

Sitter i bilen utanför jobbet och funderar på vad jag gör här… jag orkar inte gå in och orkar inte jobba eller ens vara här rent fysiskt idag men då jag lovat Samantha skjuts till skolan och att jag ska hämta henne vid 14 för att skjutsa henne till genrep så får jag vara här… är sjukt trött och idag känns allt tungt och tyngre blir det för utanför bilen regnar det och det är också en sak till varför jag inte vill gå ur bilen! Men nu börjar det bli kallt här så får väl ta mig ur bilen och. Upp till mötes rummet för att sätta mig och lossas lyssna och virka/sy ihop min enhörning till novali 🙂 

Bilderna är från min promenad med hundarna i morse 🙂 trotts att yra är halt så är det fullfart på henne och Alva har ju inget annat än full fart och stendäckad i sitt register så 😂❤️ 

Ne men ska väl ta mig in… hoppas ni har en bra dag 🙂 jag ska försöka tagga upp mig men helgens allt bakning virkande och socialkontakt mm  har tömt mig på energi kan man väl säga. Hopps energin kommer tillbaka under dagen eftersom jag ska försöka mig på att träffa Robin idag 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s