I sängen ❤️


Nu ligger jag i sängen Alva ligger här brevid 🙂 mössan är sydd och klar 🙂 enhörningen är också klar hann dock knte elefanterna men tar dem i morgon kväll ❤️ en nöjd Samantha gick och lade sig med sin fantasi kanin ❤️ så duktig hon var ❤️


Hoppas Novali blir nöjd över sin enhörning ❤️ jag vill typ ha den ❤️ Hahaha ❤️ men nu är jag sjukt trött ❤️ hoppas nu alla får en bra dag och jag måste säga att jag är sjukt nöjd över hur allt gått idag att jag fixade jobbet och har gjort en mössa till och att jag fick ihop enhörningen ❤️ nu ska vi sova puss puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s