Trött tröttare Cissi! 

Känner mig tröttast i världen fick gå tidigare från jobbet för jag var så trött och utmattad att jag skakade i kroppen :/ inte en så rolig känsla! Vakande strax efter 18 då fick jag sms från Samantha där hon frågade om jag ville ha mat ❤️ älskade grannar/hyresvärdar ❤️ så gick in hit för att äta kvällsmat makaronilåda som jag också fick till lunch i morgon underbart ❤️ så hjälpte jag Samantha att virka klart hennes kanin som hon nu sitter och försöker sy ihop 🙂 så duktig är hon och jag blev klar med min mössa ❤️ men ska strax in till stugan och ta ut hundarna och fortsätta med min enhörning ❤️

Dagen i skolan idag har varit tung men har fått en hel del gjort med elever och så men i morgon är det nationellaprov på morgonen så jag är friställd en stund på förmiddagen och kan jobba ikapp lite med saker jag ska sy och sprätta mm åt elever ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s