Godmorgon :)

Idag är det massa nationella prov som ska göras för åk 9! Så jag är idag vikarie i spanska och engelska vilket innebär att jag kan virka ❤️ har 2 mössor och Megaman garnerna med mig ❤️ hoppas jag hinner klart med allt 🙂 i Em så ska jag på samathas dansuppvisning och konsert 🙂 kommer bli super kul 🙂 och trotts att jag var seg nu på morgonen Så fick jag vikt in tvätten och  bäddat sängen … så ikväll slipper jag för 3 dagen i rad sova på filtar och under filtar 😂 kroppen mår inte så bra jag är väldigt svag i händerna och har inget grepp riktigt så tappat saker hela tiden… och när jag steg ut i morse var det snö! Men my tittar hudarna på mig det är dags att gå ut med dem en sväng så jag kan åka till skolan sen❤️ sy lite grejjer till elever och virka 😍 underbart ❤️ hoppas ni får en skön morgon också 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s