Godnatt ❤️

Fingrarna orkar inte mer och kroppen är trött ❤️ så nu är det dags att slänga sig i sängen 🙂 äntligen 🙂 fått en hem del gjort nu 🙂 virka virka virka tills jag dör typ 🙂 men fick den vita mössan gjord idag på skolan och den svarta gjorde jag klart under tiden som jag var på dans och musikföreställningen 🙂 först visade massa söta små änglar upp sin musiksaga verkligen super duktiga 🙂  där efter så var det liten paus och byte på lokal och lite så 🙂 meddans samatha var och övade för musikföreställningen så var vi publik dvs parveen, Håkan och Simmi och jag på Roma och köpte pizza 🙂 sedan musikföreställningen med astrid Lindgren tema 🙂 fanatastiskt fint där fick jag också se Mathias ❤️❤️ Så duktiga var dem båda ❤️❤️❤️

Megaman har fått sina ben klara och ska försöka få ordning på kroppen i morgon och armarna men eftersom att mönstret är på engelska och lite otydligt så orkade jag inte försöka mig på att göra ordning det idag och med tanke på att jag precis sprayade mig i ögat med vad min hjärna tänkte var ögondroppar (det var nässpray methol…) så tror jag att det är bra att jag väntar tills i morgon 🙂 

Elefanten den stora ska få sina bakben påsydda och sedan sina öron så är den också klar 🙂 så börjar få En del färdigt vilket känns skönt 🙂

Men hoppas ni alla får en super bra natt och sömn 🙂 så ska jag sova nu puss och kram ❤️❤️ mina ben värma upp av mina små bebisar på var sin sida ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s