Hemma på lunch ❤️

Dagen idag har gått bra 🙂 jag har börjat med Megaman;en och haft spanska och engelska 🙂 har dock inte hunnit att sy det jag tänkt men löser det innan lektionen sedan 🙂 nu värmer jag maten i micron och hundarna Fick en del av matlådan för det var ganska mycket mat 🙂 har en frukt till i Em då jag inte slutar förrän 16 🙂 

Mönstret till megama:en sög så jag fick utifrån beskrivningen skissa mitt eget mönster så jag hoppas att den blir bra 🙂 hoppas att jag hinner klart med den typ i morgon 🙂 så att barnen kan få den sedan typ på torsdag 🙂 

Men nu blir det mat och vila en stund innan det är dags att åka tillbaka till skolan 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s