Godmorgon :)

Sov för länge och för skönt 🙂 så vaknade upp vid 06.58…. suck alltså… även om jag låg vaken från 04 och vände mig så somnade jag om och lyckades att sova mig igenom alla larm och Alvas försök att väcka mig… dvs springa upp och ner från sängen med olika leksaker och Slå mig med tassen i ansiktet :/ men är fortfarande lika trött som när jag lade mig så det suger ju… men idag har jag Megaman att göra klart under skoldagen 🙂 och jag har även med mig två mössor som jag kan göra 🙂 Hahaha tänker inte sitta sysslolös på apt! Tror inte jag hinner allt men det är ju strunt samma jag måste ju bara ha med mig så att jag har att göra 🙂 jag hoppas verkligen att jag orkar med apt idag för jag ska till Linda och Christer och barnen här i Em efter jobbet 🙂 


Ne nu ska jag ta ut hundarna och försöka fixa iordning allt som ska med till skolan 🙂 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s