Godmorgon världen ❤️

Piss morgon i vanlig ordning… jag kommer verkligen inte upp på morgonen men fick nya tabletter igår så hoppas dem kan hjälpa lite 🙂  idag till skolan har jag med mig mina 2 elefanter som ska sys ihop 🙂 det är inte alls mycket kvar på dem så det kommer bli super bra 🙂 och en mössa ifall jag hinner börja med den annars hinner jag nog det i Em 🙂 har inte så många mössor kvar att virka nu så är nog klar med dem i morgon eller på lördag 🙂 vet inte vad jag ska ta med mig och göra i helgen dock 🙂 får se vad jag har i mina små gömmor 🙂 måste iof göra lite blogginlägg om Megaman mönstret, och små figurernas mönster 🙂 så det ser jag också fram emot 🙂 men nu är det dags att göra sig iordning för skolan 🙂 bilderna denna morgon kommer från Alvas flipp på gräsmattan med sin leksak 🙂 Hahaha hon är galen och försöker leka med mig 😉 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s