Hahaha jag är sämst!!

Somnade i sängen på min lunchrast och vakande upp precis så jag hann ut med hundarna och fixa  mig iordning för lektionen… blev så irriterad på mig! Men åkte tillbaka till sista lektionen och kom sedan hem till två leksugna hundar och flickor 🙂 dem alla fyra blev rastade innan vi gick in för att äta nudlar i stugan och nu sitter flickorna i köket med paint by numers 🙂 så kul 🙂 jag ska virka en mössa men det går långsamt framåt ska också försöka få upp lite recept här på det vi bakat under helgen 🙂 har också fixat min dator det var bara laddaren som var sönder och Simmi räddar min dag genom att åka förbi Överby på Vägen hem från skolan för att köpa den åt mig bästa Simmi ❤️❤️❤️

Ne nu ska jag försöka få klart min mössa och hjälpa flickorna och kanske försöka få upp lite recept inlägg här 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s