Hemma på lunch ❤️

Yra den stakarn är mer halt hur det nu gått till 😭❤️ hoppas hon blir bättre snart ❤️ tycker så synd om henne den halta ❤️ idag har jag fått sytt elefanterna 🙂 blev super nöjd över båda två 🙂 och har fått tyg till Loui:s sänghimmel så min förhoppning är att kunna sy den idag men vet inte om jag kommer kunna det men det måste lösa sig 🙂  nu ligger jag och hundarna och softar i sängen för ingen av oss orkar direkt något mer än detta just nu 🙂 är så glad att jag äntligen fått gjort elefanterna nu ska jag bara lösa själva ballongen och korgen dem ska sitta i 🙂 men det löser jag 🙂 är super taggad för detta så det blir verkligen super bra 🙂 nu gäller det bara att jag mäter tyget mm bra så att det blir rätt 🙂 min energi nivå börjar på ett sätt komma tillbaka eller jag får ett driv av att få saker gjort 🙂 men energin dalar fort och nu är jag sjukt trött :/ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s