Idag har det gått i ett :)

Försov Mig i morse men hann in för att hjälpa parveen att fixa smörgåstårtor till hennes klass 🙂 

Vilket uppskattades av både mina och hennes elever 🙂 där efter var det bio innan mina söta små elever började balla ur! Men två mössor hann jag påbörja och avsluta under tiden jag var barnvakt och innan lunch! Sjukt stolt 🙂 efter skolan så var det dags att dra sig mot Tidaholm med ett snabbt stopp i Trollhättan för att äta indisk mat med Robin 😍😍😍 så mätt och av snackad åkte jag mot Tidaholm och loui 😍😍😍 presenten är packad och inslagen och kakorna var med och jag och hundarna ligger nu i sängen för att sova ❤️ det har gått så fort alltihopa så jag har glömt av att blogga idag och inte haft någon tid direkt över till det 🙂 i morgon ska det dock dokumenteras väl på dopet och dopfikat ❤️ längtar så efter egna barn ❤️ Ne nu blir det väl att sova är sjukt trött och väldigt orolig för yra 😭 fixar verkligen inte när hon är dålig! Måste ta in en madrass frön bilen till henne i morgon glömde det nu ikväll men får fixa det i morgon ❤️ 


Hoppas ni får en trevlig sömn 🙂 jag hoppas att jag inte kommer drömma en massa konstigt som jag gjort innan ❤️ ibland funderar man på hur drömmarna funkar ändå! 

 Mina underbara flickor ❤️❤️❤️ sov så gott ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s