Dopdagen ❤️

Vilken fantastisk dag ❤️ underbart att få vara med på detta även om det känns jobbigt för jag vill också ha en liten och uppleva allt detta med men det kommer ❤️ men fantastik dag hann dock inte dokumentera så mycket under dagen så jag var fylla på kakor ansvarig och pratade med alla som jag inte sett på länge ❤️ sedan fick man ju en del frågor om sin älskling också han som tyvärr inte kunde vara med nu i helgen ❤️ längtar så mycket tills jag äntligen ligger i hans famn och sover ❤️ så mysigt ❤️ jag har ätit sååå mycket kakor och Ändå är det så mycket kvar 😂❤️ sådan kakfest! Är så mätt men åt precis lite köttbullar och makaroner för att inte bara få i mig sötsaker idag ❤️ och loui somnade i min famn idag ❤️ så söt är han ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s