Godmorgon ❤️

Inte haft den bästa natten idag men förhoppningsvis så blir jag snart piggare ❤️ hundarna är trötta men yra spydde på morgonen för hon behövde få mat i magen :/ stackaren men nu ligger vi alla i sängen och myser ❤️ längtar tills min kropp är bättre men det känns långt bort nu :/ hoppas det blir snart bara ❤️ idag blir det kalas för Stina men jag åker hem i Em vill vila och ska hjälpa Christer med ett prov i morgon 🙂 men nu blir det att sova en sväng till ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s