Äntligen hemma…

Blev kvar hos mamma igår då jag tydligen skulle skjutsa Stina till Uddevalla…. så gick upp tidigt i morse och tog ut hundarna och drog iväg till Uddevalla är sjukt trött och nu är jag hemma har packat upp allt från helgen och hundarna är ute och leker med Samantha och hennes kompis meddans jag sitter och övervakar på trappen u det helt fantastiska vädret 🙂 igår var vi ute och gick alla utom Magnus och yra som fick dispans 🙂 Alva gick lös hela vägen och det gick fanatastiskt bra är så stolt över henne 🙂 men var så trött igår att jag somnade typ överallt :/ på golvet och sedan tog jag in platsen i sängen brevid Linnea 🙂 var sjukt trött även i morse men vi hann i tid till bussen så det var bra och jag fick frukost på donken vilket var fanatastiskt 😉 men nu ska jag leka med hundarna en sväng till innan jag går in och vilar en sväng 🙂  


Har inte hunnit virka typ något i helgen men får försöka bli bättre på det nu i veckan 🙂 nästa helg blir det bara att vara här hemma i stugan så underbart ❤️ Ne nu får jag leka klart med hundarna sedan vila en sväng 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s