Måndag kväll!

Söndagsångest för i morgon börjar jobbet igen! Kompetens utvecklings dag! Eftermiddagen spenderades med Christer och Linda och barnen 🙂 så mysigt hjälpte Christer med en hemtenta i elsäkerhet gick ganska bra vi hittade alla svar men frågan är om dem blev bra 🙂 alla mössorna är gjorda 🙂 jag har idag börjat på ett lejon till som kroppen och huvuddelarna är klar till men ska göra resten i morgon 🙂 men nu ska jag och hundarna göra oss iordning för sängen ❤️ fick lite ved idag med 🙂 ❤️ så bra 🙂 men nu blir det sängen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s