Godnatt ❤️❤️

Våren är här 🙂 jag har varit hos parveen idag och lagat mat och hjälpt Samantha att börja med sitt broderi 🙂 och fixat klart alla betyg 🙂 hundarna och jag har varit ute men yra som fortfarande är lite halt fick en kortare promenad 🙂 trädgården börjar bli så fin här 🙂 hann dock inte grejja med mina lejon 😩❤️ men det får bli i morgon ❤️ jobbet får gå förts 🙂 men nu ligger jag och Alva och halvsover här måste lägga mig nu så jag inte försover mig i mig ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s