Dags att sova ❤️

Har fått sitta med betyg typ hela dagen och lite elev arbeten så har inte hunnit med att virka något! Så nu blir det sängen och försöka att virka klart lejonet för att ta mig upp i tid i morgon och sy ihop mina små lejon 🙂 och det blev stopp i köket hos hyresvärden så jag och parveen fick rensa hela sopskåpet i köket! Kaos idag 🙂 men lagade amerikanska pannkakor och har fått in sjukt mycket uppgifter från eleverna men det hinner jag att rätta i morgon 🙂 nu blir det kvalitetstid med virkning 🙂 har längtat hela dagen 🙂 så att jag kan börja på luftballongen 🙂 har också fått städat lite här så det känns super :

🙂 men nu blir det sängen för oss tre stugbor 🙂 sov så gott 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s