Godmorgon ❤️

Nu är det dags att gå och duscha 🙂 Hahaha kom upp i tid fast jag inte sovit så bra 🙂 underbart att få duscha av sig äntligen 🙂 sedan blir det att ta ut hundarna 🙂 och fixa sig för skolan 🙂 idag ska jag försöka få ut lite mönster för att hitta projekt som skulle fungera för mina elever att göra 🙂 så det kommer bli roligt 🙂 jag ska också bedöma klar lite färdiga alster och färdigställa två alster för små flickor som inte riktigt ligger i fas av olika anledningar 🙂 tanken är också att jag ska försöka få ordning på mitt lejon och min mus som ska virkas så jag kan efter att jag städat i Em kan sy ihop dem 🙂 

Haft en hemsk natt med Mycket vaknande mm hoppas att det blir bättre snart 🙂 ska försöka körs slut på mig idag så jag däckar ikväll 🙂

Men nu ska här dushas 🙂 här är 2 av dem mönstren jag hittat 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s