Dags att sova :) 

Vilken produktiv kväll 🙂 eftermiddagen blev lek med hundarna och Samantha så alla 3 var ju super glada i vanlig ordning 🙂 och det fikades på trappen på framsidan och där efter så skyller jag och Samantha pyssla lite med broderi och virkning 🙂 Simmi joinade med fast hon grejade med c-uppsats 🙂 så det var ju kanske inte fullt lika kul som det vi gjorde men ändå 🙂 jag fick iaf gjort 2 lejon och musen helt färdiga så i lorgon är tanken att jag ska börja med mammas broderi men också att sitta och rätta en massa uppgifter på tekniken och slöjden så jag kan kolla vart eleverna nu ligger 🙂 så det är morgondagens jobb 🙂 till frukost har jag blivit inbjuden till indisk frukost 🙂 så gött 🙂 men ska försöka ta mig upp i tid och hinna med att sätta betyg och fixa broderiet men också att jag ska fixa lite på min filt 🙂 så får vi se vilket projekt jag tar mig an. Sedan 🙂 nu är jag och hundarna sjukt trötta i vanlig ordning dem båda ligger i sängen med mig och det är så fantastiskt skönt 🙂 ska kolla lite på simmis C-uppsats kanske inte nu precis innan jag lägger mig men i morgon bitti när min hjärna vaknat lite 🙂 är så sjukt nöjd att jag betat av lite till 🙂 ska försöka att få klart min filt och broderi i helgen och sedan måste jag sy på söndag 🙂 ett elevarbete ska sys och sedan ska jag sy lite byxor mm för jag har tröttnat på dem sedan ska jag också fixa något mer säkert 🙂 får kolla planeringen i morgon 🙂 nu blir det att försöka läsa lite bok/ antagligen fastna vid mitt spel på telefonen 😂😂😂 min kropp har inte varit bra idag den är stel och jag har ont och blir skakig när jag går :/ det är hemskt jag hoppas att det snart blir bättre :/ 


Jag älskar mina små grisar ❤️ utan er så hade jag typ aldrig ens tagit mig upp på morgonen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s