Nu tar jag helg ❤️

Nu tar jag helg 🙂 salen är städad dock är den obrukbar då den inte har ström! Men har mailat om detta så hoppas strömmen är tillbaka på måndag 🙂 har fått gjort dem elevarbetena som jag tänkt att göra 🙂 och rättat alla de uppgifter som kommit in under gårdagen 🙂 har dagens uppgifter kvar nu att rätta men kan ta det ikväll och i morgon nu blir det hem och ta ut hundarna en sväng och sedan sätta sig för att virka klart lite småfigurer och sy ihop dem 🙂 samt skriva mönstren till alla dem 🙂 men det går nog fort 🙂 ska ta en helg för att skriva och bara grejja med kreativa saker och rätta teknik grejjer 🙂 känns super bra 🙂 kanske kan ta bort lite f det hade varit skönt 🙂 

Här är mina två mentors elevers uppgifter som dem ska få hemskickade idag 🙂

Då strömmen var borta och jag behövde el så drog jag förlängnings kabel i hela salen ❤️ och fick möblera om ❤️😂

Ordningen blev dock återställd 🙂 här är delarna till en Cosplay kostym en av mina elever gör och har gjort nu ett år 🙂 super kul projekt 🙂 

En munk (även blivit kallad pumpa och Pokémon boll idag 😂) den är fast på tyget jag ska hjälpa till att sy lite så får min elev sy klart den sedan 🙂 8bitars konstverk 😘😍

Superis parerad i morse as hungrig utan att ha ätit frukost och sen som vanligt och bro helvet gick upp!!! Men Fick lite extra tid att samla energi för dagen 🙂


Ne nu kanske man ska lämna sin fina sal och starta bilen och dra hem 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s