Godmorgon :)

Detta med att gå upp tidigt på helger är inte min grej alltså! Klockan ringde men jag var helt död så somnade om lika fort! Men nu är jag uppe hundarna har fått mat och jag är inne och blir bjuden på frukost 🙂 indiskt bröd ❤️ har myst med hundarna hela natten och morgonen ❤️ bästa sättet att vakna ❤️ men efter frukosten blir det att fixa jobb och översätta mönster 🙂 sedan så ska jag virka klart min filt och vara med hundarna ute i det fina vädret 🙂 hoppas att det går fort med jobbet 🙂 
Frukost ❤️❤️ morot och ingefära bröd ❤️ med mild yoghurt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s