Godmorgon söndag :)

Skön och mysig morgon är sjukt trött i händer kropp och knopp 🙂 jag och älsklingen pratade alldeles för länge igår men det gick bra som tur är 🙂 vi prtatade om framtiden livet och allt möjligt 🙂 veckan har varit hektiskt och vi har inte hunnit prata så Mycket och jag är ju alltid trött men jag lyckades vara vaken och prata med honom ❤️ så stolt nu att nästan allt jag ska virka är klart 🙂 2 giraffer ska virkas, och luftbalongenra 🙂 men dem ska jag börja på i veckan 🙂 sedan är det såhär att jag ska brodera mammas text och sedan har jag lite andra projekt också att brodera hästen, kaninen och några katter 🙂 sedan har jag lite grejjer att sy och det är väl tanken att jag börjar sy det idag 🙂 men först så ska jag hjälpa Samantha med hennes rum 🙂 vi ska rensa 🙂 skulle också behöva kolla igenom mina kläder lite men det är ett annat problemen som inte ska ske idag 🙂 men ska vila en stund till 🙂 hoppas ni får en bra söndag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s