Hahaha så här länge har jag inte vart uppe på länge 😂❤️

Ja dagen gick för fort Apoteket och Ikea och pannacotta lagning och jag och Samantha har provat alla sängar, soffor och fotöljer på Ikea och gick och åt glass 🙂 super god mat hemma sedan 🙂 grillat är bäst 🙂 pannacotta blev super god 🙂 så god att jag glömde ta kort! Så blev det virkning på kvällen 🙂 så min Chunky filt blev klar 🙂 äntligen 🙂 hade behövt mer garn men nu kan jag iaf räkna ut garnmämgd till nästa 🙂 men ska sova nu godnatt 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s