Asså så trött!!

Jag är sjukt trött :/ jag har knappt sovit i natt och vet inte hur jag ska ens orka med skolan idag! Inget funkar och jag är nu på vårdcentralen för att försöka få ordning på vad detta kan vara! Detta är sjukt! Jag förstår inte vad det är för fel på min kropp och nätterna är värst med att inte skilja på dröm och verklighet om jag sover eller är vaken! Jag ligger och vrider och vänder mig :/ och ja jag vet inte allt ska skaka alla lakan ikväll och bädda om sängen! 

Hoppas att det kan vara till hjälp för mig! Snart hoppas jag att det blir min tur här men jag vet inte ibland går det så långsamt här i vården! 

Ikväll så blir det att sy en del och försöka få ordning på allt som jag behöver göra 🙂 typ hämta vatten gå ut med sopor mm 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s