Godmorgon❤️

Ja idag är det kanske inte så god morgon mycket tankar och kroppsligaproblem då det vart väderomslag så ligger jag helt döende typ i söngen utan att kunna göra något åt det :/ ska försöka ta mig upp för att Elda lite det är kallt här idag :/ och förkylningen är värre och haft feberfrossa så idag blir det vila i sängen ❤️

Fick en underbar kärlekshälsning från älsklingen via hans blogg ❤️❤️ du är fantastisk älskling och bara att du är i mitt liv förgyller det ❤️❤️ jag struntar i vad du har att erbjuda och att det kommer bli svårt men jag kommer aldrig lämna dig ❤️ vi är ämnade för varandra ❤️❤️ 

Men ska sova en sväng innan jag ska ta mig in för att tvätta och duscha ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s