Godmorgon :)

Super seg idag och har sjukt ont i kroppen hoppas att det går över meddans jag vilar 🙂 hundarna får mat precis och jag är halvt uppe men orkar knappt hålla ögonen öppna älsklingen är ringd och jag håller precis på att försöka tjata upp han 😂 det går sådär måstw jag säga 😉 men snart så måste även jag ta tag i mitt liv och ta mig upp och klä på mig och inte bara vira en filt runt mig 😂 ska vila en sväng till innan jag går upp hoppas jag mår bättre då 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s