Tröttis!!!

Idag är jag bara trött och less på allt men busade lite med mina underbara elever idag men har haft en tuff dag för varit sjukt trött vet inte hur jag ska palla med konfirmationen men det får lösa sig till helgen knte gjort något vettigt förutom att jag gick till jobbet men fick feber mitt på dagen så fick åka hem på mötestiden för att sova visste inte vart jag skulle ta vägen typ och nu ligger jag redan i sängen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s