Mornar är värst!!!

Asså jag sover så dåligt och har så sjukt jobbigt att ta mig upp jag kommer mig inte för att vakna eller ens vilja vakna jag är verkligen bara så trött! Jag förstår inte hur jag ska orka med allt eller hur jag ska få saker gjort längre jag går runt som en zombie typ! Hatar det! Nu ligger jag i sängen med Alva ska slänga på mig kläder för att ta ut dessa och springa över och få i mig någon frukost ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s