På G hem för lunch 

Ä så trött och hungrig nu så jag håller på att dö typ eller nja knte riktigt kanske men nästan ❤️❤️😂😂 bilder från morgon promenaden med hundarna som blev till att jaga den lilla Alva som skulle busa runt när vi skulle in 😂 galen pannan 🙂 är i fas med alla uppgifter nu som ska rättas tror jag men det kommer in nya hela tiden så ska rätta sedan vid sista lektionen med 🙂 så det är bra så några mer f kan tas bort 🙂 just idag ångrar jag beslutet att ta extra lektion 🙂 men det är en timme så det löser jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s