Dags att knö sig ner i sängen❤️

Det låter lättare sagt än gjort kan jag bara tala om! Asså på riktigt! Två Border Collies är inte så små som dem verkar och den ena är rädd för textil så man får vara försiktigt med alla tyg, täcken och filtar som nu upptar min säng (alva) min gamla trofasta bebis är däremot rädd för att vara ivägen så om jag råkar nudda henne med benet så hoppar hon ner (yra) så jag får ligga som en kringla under de filtar och täcken som jag vågar att röra för att mina älskade bebisar ska sova med mig i sängen 😂❤️dem som menar på att jag curlar mina hundar har så rätt! Dem är likvärdiga mina barn och andledningen till att jag kommer upp varje morgon och varför jag har svårt att komma hemifrån till ex jobbet dem är så fruktansvärt söta och fina på alla sätt trotts alla bus dem hittar på och knasigheter 😂 mina änglar som hjälper mig så mycket ❤️❤️ nu blir det till att kringla ner sig under filtarna här då hundarna ligger på var sitt täcke ❤️❤️ 

❤️❤️Sov gott ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s