Vilken dag ❤️ fredag i all ära ❤️

Idag kom jag upp lite sent men fick både frukost, dusch och promenad avklarad 🙂 super bra 🙂 lunchen idag blev smörgåstårta ❤️❤️ så sjukt gött älskar det 🙂

Efter jobbet blev det att fara hem 🙂 jag fick ut hundarna litet mellanmål och så fick jag och Simmi sms att vårt paket till Samantha kommit så vi skjutsade henne till en föreställning i Edet och hämtade hennes paket och ett paket till mina elever med newbody grejjer 🙂 super bra 🙂 så nu kan vi börja sälja på riktigt snart i Love!! 

Efter det så blev det en snabbis till cervera och köpte konfirmations present till Hugos konfirmation i morgon måste bara fixa ett kort men det löser jag i morgon 🙂 där hittade jag också Mine skålar från kosta Boda 🙂 dem blååå är såååå snygga köpte en skål och 3 små skålar till min samling ska försöka hitta glasskålarna och tallrikar med men det får bli sedan 😉

Hemma blev det pizza och mys med hundarna en sväng innan det blev en diskussion med parveen om kärleksveckan 🙂 

Vi ska visa trust och ha frågor kring den filmen dessa var redan klara men vi ska också visa en blomma i Afrikas öken så jag och simningar nu suttit och kollat på den för att hitta på frågor 🙂 23 frågor fick jag till 🙂  

Dock inga byxor gjorda idag heller eller virkning mm men många betyg är satta och uppgifter är rättade och diskussions frågor är gjorda 🙂 så ändå nöjd 🙂 nu ut med hundarna och sedan kanske sova för ska ju till Tidaholm tidigt i morgon:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s