Ligger i sängen!

Ja då var jag här igen! Super trött och seg jag och älsklingen hade en diskussion om livet i natt 🙂 en sjukt rolig och givande diskussion ❤️ Hahaha som vanligt blev klockan för mycket och han ringde mig typ vid 2 vi pratade typ lite mer än en timme vilket jag inte ångrar älskar att prata med min älskling men min kropp hatar mig nu behöver åka här om några minuter men pallar inte riktigt ta mig upp just nu… vill typ ha en privat chaufför 😂❤️ Ne men det ska nog gå bra att åka allt är packat ska ha skor bara och så ta med mig hundarnas koppel så blir det bra sen 🙂 har inte med mig saker för att stanna en längre visit ❤️ måste tillbaka hit ikväll så jag kan få sova och vila i morgon för då ska jag och Samantha börja med påsar mm till kalaset 🙂 så roligt 🙂 super kul 🙂 och börja med armband och jag ska försöka sy klart mina jeans och ev fixa något mer 🙂  Ne om man skulle ta sig ut till bilen innan man somnar och dra på Världens bästa podd!!! Wahlgren och Wistam ❤️❤️❤️ dem förgyller alla mina road tripps ❤️❤️❤️ och projekt för dagen är mammas broderi som åkt med ett tag det är det enda handarbetet jag har med 🙂 så det känns faktiskt bra 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s