Godmorgon ❤️

Älsklingen som alltid ringer när han kommer hem på natten då han vart iväg 🙂 igår var det något kalas 🙂 han skickade bara ett sms då jag mådde fruktansvärt illa och bröt ihop här allt gjorde ont tillock med kläderna mot huden brändes jag fick extra tablett av mamma! Jag vill ha tillbaka den medicinen som funkar! Jag orkar inte detta mer blir så trött! Men men jag sov med Linnea och båda hundarna och nu har dem fått frukost och jag och Alva ligger i soffan och myser och yra sover under bordet brevid ❤️ 

Kort från igår kväll kom mig inte för att försöka lägga upp :/ det var inte min kväll igår ❤️ Alva mös sig in hos sin mormor och yra låg som en liten bumbibjörn och sov trappor är inte hennes grejj hon är super trött efter att ha varit här :/ måste till veterinären alltså! 

Världens finaste hundar ❤️❤️ älskar er ❤️❤️ Ne ska försöka vila en stund till nu meddans jag mår okey så att det funkar! 

2 tankar om “Godmorgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s