Hemma i stugan och min underbara säng ❤️

Äntligen hemma mår inte speciellt mycket bättre men blev bjuden på lunch hos mina älskade hyresvärdar ❤️❤️ bästa dem potatis med köttfärslimpa 😍❤️ Såå gott ❤️ var i förrådet innan jag tog mig hem och hämtade lite glas burkar jag sparat som jag nu ska hitta på lite roliga saker med 🙂 och hittade ett mönster på en korg och en enkel blomma samt glasburkslock 🙂 ska prova dessa så köpte lite garn från Ica när jag ändå var där och handlade mat 🙂


Hundarna och jag lekte på Ica parkeringen 😂❤️ små näsor är med på bilden älskar dem så mycket ❤️ helgen har varit tuff för dem med så nu blir det att vila tills maten är klar och där efter ska jag och Samantha börja sy 🙂

Hoppas ni har en bra Em jag ska vila tugga i mig chokladen som jag stoppade i munnen och snart äta lite mat ❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s