Dagen :)

Idag började det segt men vid frukosten mådde jag ganska bra och där efter var det en nedåtgående spiral fram till eftermiddagen. Fick ändå sytt 4 par byxor som behövdes sys om hoppas dem blev bra för det provade jag ju naturligt vis inte 😂 jag i ett nötskal får prova det i morgon 🙂

Jag och Belinda har pratat en hel del idag vilket har varit super skönt behövde verkligen det en dag som denna jag tipsade henne om appen Pinterest som jag egentligen borde vara bannas ifrån då den anor sjukt mycket tid ifrån mig 😂 men jag älskar den men måste fixa bättre anslagstavlor och fixa om i själva flödet där 🙂 det är ett evighetsprojekt som jag är lite främmande för just nu 🙂 

Jag och Samantha förvandlade gårdagens rester till en festmåltid 🙂 super Nice lite lchf inspirerat men blev super gott och var enkelt detta har jag som lunch i morgon 🙂 

Vi skulle ha sytt idag men både jag och Samantha var väldigt trötta idag och då min kropp är katastrof för tillfället så blir det väldigt jobbigt att försöka sy hoppas att kroppen mår bättre i morgon 🙂 efter maten så kom parveen hem och Håkan då kom också posten som vi andra hade glömt att ta in och i den kom ett brev från vårdcentralen ytterligare en medicin ska sättas in och jag vet inte varför egentligen eller om dem ens fattat att jag har andra tabletter med så måste ringa och dubbelkolla imorgon 🙂 kul samtal! 

Gick in till stugan tidigt och fixade in den rena tvätten och hängde den blöta 🙂 super bra 🙂 kände mig stolt att jag iaf fick det gjort och efter det så har jag bara pratat med älsklingen och legat som en prydnad i sängen orörlig och fundersam :/ funderar mycket kring alla mediciner då jag idag räknat ut att jag tar ca 24-26 tabletter om dagen och det känns knte ens som om dem har effekt! Så måste ringa och fråga i morgon! 

Ne nu är det dags att sova så en ny dag kan börja 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s