Lunch hemma i stugan :)

Morgonen var tuff! Vaknade hyfsat tidigt vid fem var ute med hundarna försökte då tag i älsklingen som inte mått bra i natt och stensomnade! Fan också! Vaknade 07.07 och orkade knte gå upp hela kroppen sa emot och jag ville verkligen inte hann inte dusha eller äta frukost så blev att ta med sig massa frukt till skolan 🙂 men det gick bra 🙂

Yra var minst lika trött som jag och jag drog på mig nya jeans för att känna mig lite piggare 🙂 Alva fjantade med sin boll och sprang runt som en orkan så fick knte kort på henne 🙂 än en gång är alla betyg igenom kollade alla uppgifter klara och jag ska äta lite mat nu med hundarna och läsa en uppgift som är till mina elever 🙂 

Men nu blir det att äta lunch och kolla på hundarna innan jag åker tillbaka för att kolla på so uppgifter för några elever i åk 9 och börjar kolla även på andra uppgifter och tar bort gamla uppgifter från mina elever 🙂 en lärares jobb tar aldrig slut 🙂 även om dagen varit ganska tuff idag så har jag fått en del gjort redan 😉 vilket känns sjukt skönt 🙂 även om jag just nu är sjukt mycket med att göra andra lärares uppgifter med elever 🙂 Hahaha 🙂 jag är gör snäll och tar mycket av min privata tid för att få elever att utvecklas 🙂 kanske är dumt men man får oerhört mycket positivt av eleverna 🙂 och jag tycker det är kul 🙂 

Ska passa på nu meddans jag äter att ringa bank och vårdcentral mm och maila lite andra som ska ha info 🙂 galet mycket att göra som vanligt så är det sömnad av påsar som gäller ikväll 🙂 

Hoppas ni får en bra kväll så ska jag försöka fortsätta med allt jag borde, vill och bara måste göra 😂❤️ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s