Uppsattser är det bästa jag vet ❤️

Hela eftermiddagen har jag rättat teknik uppgifter och so uppgifter till mina åk 9or för dem kände inte att dem fick tillräckligt med stöd så jag tog på mig det och fixade med det till dem 🙂 ska nu sitta en stund och leta dikter till måndag och tisdag nästa vecka då det är kärlekavecka och vi ska med hjälp av en dikt forma både vänskapsband och tavlor som inspirerar och tolkar dikten 🙂 kommer bli fantastikst roligt 🙂 så nu när jag jobbat med massa uppsatser ska jag nu sitta och läsa dikter om kärlek vänskap och djup ❤️ som sedan ska länkas till min kollega och där efter formas en uppgift kring 🙂 den ska upp på pedagog bloggen sedan 🙂 har lite att göra inför den veckan 🙂 det får jag ta i morgon Em 🙂 men nu blir det att chilla med hundarna i sängen och läsa dikter för älsklingen när han ringer upp mig efter han gjort ordning sig för natten 🙂 idag så prata vi bucket list om vad vi vill göra och lite om varför och vad som är prioritet jag vill ju typ plugga För resten av mitt liv men det får lösa sig 🙂 super roligt kommer det att bli 🙂 ska ta kontakt med en studiehandledare i Göteborg och be om lite hjälp med kurser mm för vad jag vill göra och funderar på 🙂 


Vi vill en del samma inom både karriär, utbildning, familj, boende och med hundarna men delger er i morgon när jag strukturerat upp det lite för mig själva dessa listor är ju inte till för att följas till punkt och pricka utan det är visioner det som man vill och inte det man ska uppnå men det blev en rolig diskussion här idag 🙂 

Imorgon blir det mer uppgifter, uppsatser, lektioner och roliga uppgifter att ta sig igenom 🙂 livet leker när det går bra iaf 😂❤️ nu ska jag hitta på uppgifte med dikten och hitta lite dikter 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s