Väntan! 

Nu sitter jag och jobbar i bilen 🙂 och väntar på att samanthas dans ska bli färdig så vi kan åka hem och äta mat för jag är sjukt hungrig åt bara lite äppelpaj innan jag åkte upp med dem till dansen 🙂 hundarna och jag var ute och lekte innan dansen och jag har suttit här med datorn i bilen och rättat uppsatser 🙂 ska väl se när dem små kommer så blir det hem och försöka jobba klart med de uppsatser jag nu ska hjälpa till att rätta 🙂 super bra 🙂 men nu blir det att hitta kids och åka hem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s